7/24

Webshop a “virtuális  munkatárs”

A DATOR létrehoz számodra egy virtuális üzleti hátteret, amely új lehetőségeket nyit meg az online értékesítési rendszerben. Ami azonnal készen áll a használatra, ami mindig naprakész az információkkal, ami éjjel-nappal a Te alkalmazottaddá válik. Kialakítjuk számodra a “virtuális munkatársat”, aki felhívja, a látogatok figyelmét a termékeidre vagy szolgáltatásaidra és arra törekszik, hogy az információk elérjék a célközönségedet a nap minden órájában, a hét minden napján.

Miért zárnád be a boltot, amikor a vásárló jöhet szinte bármikor!

webshop és honlap készítés

TÁRS

Fontos, hogy kialakítsd magadnak a “virtuális munkatársat”, aki felhívja a látogatók figyelmét a termékedre vagy szolgáltatásodra és arra törekszik, hogy az információk célba jussanak a nap minden órájában a hét minden napján.

HANGULAT

Válassz bármilyen témát vagy stílust. Árulj bármit a cipőtől a csavarig, a lakóautón át a kutyatápig. Mi kialakítunk számodra, nem csak egy direkt boltot, hanem kapsz egy szép felületet kellemes illusztrációkkal, mely hangulati és marketing elemekkel kelti fel a vásárlók figyelmét.

PRAKTIKUM

Fontos, hogy a boltod logikusan felépített elemekből álljon össze és átlátható legyen. Mi pont ezt kínáljuk neked. A jól bevált kezelőfelületeket, melyek több millió webshopban már bizonyítottak. Nem fogsz órákig keresgélni a termékeid között, vagy átsiklani a megrendeléseid fölött. A háttérben, “a pult mögött” magabiztosan kell hogy mozogj!

TERMÉKFOTÓK

A sikeresen működő bolthelyek egyik titka a szép termékfotók. Egyértelmű, hogy kell a termékről egy fotó, ami bemutatja a vásárlónak, hogy mit is fog vásárolni, de itt nem állhatunk meg! A jó termékfotó megragadja a képzeletet és közöl egy hangulatot, egy életérzést, mely alapján vásárolnak az emberek. A döntéseik nem mindig logikai, hanem inkább érzelmi alapon történnek. Tehát kulcs fontosságú a jó minőségű és hangulatú fotó. Ezek kiválasztására nem szabad sajnálni az időt, mert a jól megválasztott termékkép több bevételt hoz.

Nézz rá Minta Webshopunkra!

Ez egy példa arra, hogy ilyen is lehet egy modern bolthely. Persze használhatunk más formátumokat elrendezéseket vagy színvilágot is, de pár oldalban megmutatjuk, hogy mi az a hangulat és látvány, amelyre törekszünk.  (Ez az oldal csak egy design-terv, nem egy működő bolt.)

Minta Webshop