Miért válassz minket?

Találtál egy lelkes kis csapatot, akik a minőségi munkára törekednek. Tanultak webergonómiát, webdesignt és  számos dolgot, ami segíti a munkát a honlapok egyedi és harmonikus megjelenésében. Mi nem autodidakta módon fejlesztettük magunkat, mert fontosnak tartottuk, hogy azt amit csinálunk, amögött legyen egy alap tudás, amiről elindulhatunk és stabilan építkezhetünk.

Nem mi vagyunk a legolcsóbbak vagy a leggyorsabbak és nem is szeretnénk azok lenni. Azt szeretnénk, hogy minden, amit elkészítünk, szép legyen és a megrendelők szívesen fogadják. Érezzék azt, hogy ez igazából nekik készült az ő igényeikre szabva.

Dorogi Zoltán

Budapesti Műszaki Főiskola – Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar, távközlési informatikus szak

Kreatív Webdesign Tanfolyam – Startvonal Webdesign

Hosszú éveken át villamosmérnökként dolgoztam. Aztán eljött az idő, amikor már úgy gondoltam, hogy az a gyár ugyanolyan kívülről is, mint belülről. Amikor már azt láttam, hogy a szürke nem csak egy szín és amikor úgy véltem, hogy a munkámban nem csak álldogálni lehet, hanem szárnyalni is, akkor kellett döntenem, hogy csináljak valami mást is, amiben örömömet lelem és kreatív lehetek benne…

Weblap Honlap készítés

Kerekréti Zsuzsanna

Pécsi Tudomány Egyetem – személyügyi szervező szak

Kreatív Webdesign Tanfolyam – Startvonal Webdesign

Az irodai munka után – ugyan egy betegség parancsolt megálljt számomra – szinte rávetettem magam az alkotó tevékenységekre. A házunk felújítása során terveztem, szerveztem, festettem, újrahasznosítottam, berendeztem, bútort festettem, fali dekorációkat készítettem. Időnként már eladásra is festettem bútorokat, dekorációkat. Így vált az alkotás gyógyító örömforrássá, mely által új célokat is kaptam az élettől…

Weblap és Honlap készítés

A mi sztorink

Pár éve kitaláltuk egymásnak a webdesing világát. Egymástól függetlenül gondoltuk, hogy a másiknak ez kiváló szabadúszói lehetőség lenne. Mert mi is kell a jó webdesignernek: varázsolja el a net világa, szeresse az informatikát, kövesse az új technológiákat és trendeket, ugyanakkor legyen kreatív alkotó is. Csakhamar felismertük, hogy Zoli (yang) hozza magával az informatikai hátteret, míg Zsu (yin) számára jobban fekszenek a kreatív és szépérzéket, harmóniát igénylő feladatok. Így adódott, hogy párban, egymást kiegészítve és támogatva láttunk neki a webdesing tanfolyamnak, a folyamatos tanulásnak, majd a Dator.hu felépítésének.

Miért szeretjük?

A jó webdesigner feladata, hogy össze tudja hangolni a felhasználói elvárásokat a webes ergonómia előre szerkesztett és programozott szokásrendszerével. Azt gondolhatnánk, hogy misem egyszerűbb két általunk ismert rendszer összeillesztésénél. Egyik oldalon az ember, a másik oldalon a gép. Ismerjük mindkettőt, tudjuk hogyan működnek. Leszűkítjük a kívánt feltételeket és megalkotjuk azt a képi, és tartalmi világot, amely lefedi az igényrendszert, és megvalósítja a monitoron azt a hangulatot, amelyről álmodtunk.

Ámde, fel kell ismernünk, hogy a probléma abban az ellentétben rejlik, mely a webes programok rugalmatlansága, kötöttsége, valamint az ember megjósolhatatlan és kreatív kifejezésmódja között fedezhető fel. Ez is mutatja egy egyszerű feladat szerteágazó és sokszínű megoldási lehetőségeit, mely kidolgozása és elkészítése épp oly érdekes, mint maga az elkészült alkotás.