Mit nyersz egy jól összerakott weblappal?

Amikor azt gondolod, hogy ott kell lenned ahhoz, hogy részese legyél a internet világának, akkor nagyot tévedsz. Nem erről kell, hogy szóljon egy honlap!

Weblap honlap készítés

Mi a jó weblap titka?

Létre lehet hozni vele egy marketing eszközt, amit mindig elérnek az ügyfelek és tökéletesen tájékoztat a céged működéséről akkor is, amikor Te talán alszol. A honlapod által egyszerre több potenciális ügyfél is tájékozódhat a tevékenységedről, kommunikálhatsz velük anélkül, hogy téged közben zavarnának.

Megismerteti az ügyfeleket a termékeiddel vagy szolgáltatásaiddal, úgy hogy olyan képet kapnak rólad, ami után már nem kell újra és újra mindent az elejéről kezdve elmagyaráznod.Megkíméled a látogatókat és magadat is a felesleges időhúzástól, így aki valami mást keres, azt már ki is szűrted. Ezáltal leszűkül a kör azokra, akik a tényleges vevőid, akik arra vágynak, amit te kínálsz.

Tehát egy jó weboldal ügyfeleket gyűjt neked, és takarékoskodik az energiáddal és az időddel.

Pontosan mit is kínálunk

weblap honlap webshop készítésweblap honlap webshop készítés
weblap honlap webshop készítésweblap honlap webshop készítés

Mennyibe kerül?

Melyiket válaszd?

Start

Akkor ajánljuk, ha szerzetnél indulásnak egy weblapot, ami bemutatja a vállalkozásod vagy a szolgáltatásod. Szeretnél szép illusztrációkat és egy kellemes egyszerű jó átlátható honlapot, ahol minden elérhető. Akkor is jól jöhet, ha szeretnéd lecserélni a már meglévő honlapodat, mert vágysz egy modern vagy stílusos weblapra.

Business

Akkor ajánljuk, ha már tudod, hogy mit szeretnél, megvannak a pontos elképzeléseid, és szeretnél egy arculatot a vállalkozásodnak. Minél többet meg szeretnél mutatni a tevékenységedből, van is mit közzétenni, és történjen ez a rád jellemző stílusban.

Prémium

Akkor ajánljuk, ha speciális igényeid vannak, vagy kinövöd a kisebb kategóriák aloldal számát. Itt igazán kibontakozhatsz, és önmagad lehetsz. Bátran kérdezz, az árajánlat nem kerül semmibe.

Van egy jó terméked, vállalkozásod vagy szolgáltatásod? Az ötlettől, a grafikai tervezésen át a működő weboldalig, megvalósítjuk elképzelésedet, formába öntjük a terveidet! Fontos számunkra a funkcionalitás, az esztétikus és harmonikus design. Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj ajánlatot, vagy csak telefonálj!

Egyénre szabott legyen!

Ami igazán fontos a tervezésben, hogy a te célkitűzéseidhez igazodjon a honlapod. Ebben segítünk mi!